tirsdag 27. mai 2008

På fredag som var, ble jeg smørt inn av en brunkremekspert på Avalon i Porsgrunn. Det tok nester tre timer, så jeg var der en stund! Men jeg ser nå at dette kanskje ikke blir så fin til bryllupet, armene er nemlig prikkete av min lysehud oh den mørke fargen. Hendene har skille på mellom fingrene. Og beina er mye lyserer enn resten av kroppen. Hue er mørkt brunt. Syns det er litt rart jeg...skal prøve å klage i dag, sånn kan jeg ikke gå!

søndag 25. mai 2008

Sitter litt sliten her nå, for i går ble jeg drukket ut, som det så pent heter. Dagen begynte med at jeg skulle bli hentet 08:30, så da sto jeg klar! Men kom det noen...nei, ventet i 2 timer! Så plutselig ringte det på døra, og der sto 7 jenter! Vi skulle til Kaasa Gård, Asdal i Bamble kommune. Der er det villmarksleir, i et skogområde. Der står det en stor lavvo i tommer og sibirsk lerk, med åpent ildsted i midten. Rundt ildstedet er det benker dekket med reinskinn.
Putball var første aktiviteten, fotballgolf på en 5 måls eng, 9 baner og mye morro! Vi spise noen rundstykker. Teltoppsett med handicap var neste øvelse. Vi vant, hi hi.. To lag, vi fikk et telt, pent pakket sammen og stenger. To skulle utføre med bind for øynene og to skulle forklare fremgangsmåten, med armene på ryggen! Dette var en kul lek!!! Så var jeg den heldige, dette var bare en aktivitet til den utkårede (bruden) Luftige svev, 14 m over bakken i en huske, skulle jeg hoppe utfor. Jeg gjorde det, og ikke bare beina skjelv, men hele meg! Det var høyt oppe! Phu...
Skyting på selvanviser med innlagt stafett. Stafett har aldri vært min greie, æsj. Men jeg traff alle blinkene, så jeg gjorde mitt :)
Været var ikke hele tida det beste, det regnet litt, så litt sol, oversyet og litt blå himmel, men jeg sparer været til neste uke!
En deilig kuleis i Brevik, så var det grilling på en hytte, en koselig kveld med mye morro og mgp! Dette var en tipptopp dag! Tusen takk Kristin!!!

Bilder kommer seinere...

onsdag 21. mai 2008

Tida bare flyr avgårdet, det er snart bryllup her... Men jeg har enda noe igjen, blir liksom aldri ferdig med bordkort/ sangheftene. Har 14 igjen, så det er det jeg egentlig skal gjøre nå, men er litt lei, kanskje pga at jeg har bare 14 igjen , men også fordi jeg ikke har fått tak i like ark som de andre. Æsj, men får prøve å gjøre det beste ut av det :)


Men legger inn et bilde fra 17. mai, jo mitt lille tantebarn, og hun var hele husets midtpunkt, er det noe rart da? Så herlig lille gull...

fredag 2. mai 2008



I morra blir det feiret bryllup i Kragerø, og der skal vi! Jeg gleder meg innmari, skal bli så spennende! Så i den anledingen har jeg laget et kort, til gava fra oss...