onsdag 30. april 2008

I går skreiv jeg en sinnsykt lang liste over alt det vi skal gjøres før bryllupet, fristen for at alt skal være ferdig er 16. mai :) så vi har enda noen dager på oss. Men i dag fikk vi slengt oss i sofaen og ordnet bordplasseringa under middagen! Du verden for et rot! Satt sikkert i to timer før vi klipte ut alle navna og satt og ordna og styra på bordet. Vi har valgt å ha et langt bord til oss (brudepar og foreldre, samt våre søsken), deretter 9 småbord rundt i salen. Har egentlig alltid sagt at jeg ikke vil ha småbord, men trur det faktisk blir det...er ganske positiv til det nå! Men det må godkjennes av foreldrene våre...

Har faktisk kjøpt en gavebok der det blir skrevet hvem gavene er ifra. Den er rød nå, men tenkte jeg skulle scrappe litt på forsiden. Blir jo mye finere da, håper jeg.. :)

I morra er det 1. mai og FRI!!!!
Da skal vi ut og leite etter mose, til bryllups dekorasjonene..

tirsdag 29. april 2008

Jeg satte meg på toget kl 06:48 søndag. Jeg skulle på scrappemesse i skedsmohallen, Lillestrøm. Reisa tok 3 timer og var lang, jeg var trøtt og veldig spent! Dette hadde jeg gledet meg til lenge... Reisefølge mitt sto og ventet på meg på Lillestrøm stasjon, så fòr vi av gårde til messa.
Inngangsbillett 80 kr. En stor halv og tre-fjerdedeler av hallen ble brukt.
Ble egentlig litt skuffet jeg, det var stort og masse folk, men lite nytt.. Er det fordi jeg har "Papir i hjertet" like ved meg og får se alle nye ting stadig vekk? Men jeg fikk kjøpt litt av hvert fordet. Vi var der i tre timer så dro vi hjemover...

torsdag 24. april 2008

Idag har jeg bestilt time til manikyr og byttet om prøvetimen hos frisøren til den store dagen.. det nærmer seg standig :)

Men jeg har enda endel ting å gjøre..
*Bordplassering
*Kjøreplan og taleliste for middagen
*Kirken (generalprøve)
*Lage kirkeprogram
*Brunspray eller solarium
*Vals eller kanskje ikke...
*Kjøpe bikini
*Kjøpe resten av arka til bordkorta og lage de
*Info om gjestene
*Kjøpe gavebok (hvem gavene er fra)
*Siste sjekk på kjolen
*Ringene
*Sanger; bordvers

Jeg må sette stompen i gang og begynne med scrappinga til bryllupet!
Men først skal jeg på messe i Skedsmohallen til søndag :) Gleder med skikkelig!!!

søndag 20. april 2008

Igår fikk jeg en ny bunke med 14 slike ark fra USA. Jeg skjønner ingenting, for jeg har ikke fortalt hvor disse skulle sendes også er de sendt til med kjære. Han har tatt en bestilling på disse arka for leeeeeeeeenge siden. Men men... er jo deilig at jeg bare trenger 12 til nå.

Det hadde seg nemlig slik at jeg egentlig hadde tenkt til å ha disse til bordkort/ sanghefte til bryllupet, altså jeg skulle dele de i to. Da hadde jeg fått hefter på 6" x6", men det var vist noen som ikke likte denne størrelsen, siden alt gåe i A4 her... Og da hadde jeg allerede kjøpt inn 30 ark, så jeg måtte jo bare bruke dem :) Så her skjærer jeg til den store gullmedalje, A4 ark av disse vakre arka...

onsdag 16. april 2008

Det var en travel dag på jobb på fredagen, jeg var kanskje litt surrete i hode, siden jeg skulle på helgetur med en venninne og utdrikninglaget. Jeg hadde en time for å pakke og ordne meg før jeg skulle dra... Jeg fikk pakket ferdig og satt egentlig bare og ventet på at klokka skulle gå litt kjappere, for denne helga hadde jeg gledet meg til!

Mamma ringte, søstra mi (som var gravid) var sendt til sykehuset, de skulle ta noen prøver av henne.. Jeg ringte til forlovern og avlyste turen, og tok heller en tur til hovedstaden på lørdag. Det er jeg veldig glad for i dag! Klokka ti på lørdag formiddag gikk vannet og 12 startet fødselen, tre timer seinere kom en skjønn lita jente til vår verden. Det lille nurket skal hete Fiona og jeg ble tante for første gang! Og jeg er så stolt!!!

Tre timer seinere var jeg på Ulevåll sykehus, søstra mi var ganske så shakey, hun var svimmel, trøtt og lykkelig! Den timen jeg var der, tok jeg masse bilder, lærte ganske fort at blitz på bildene, ikke passet seg, da jentungen nesten hoppet en meter opp i lufta. En sykepleier kom inn på føderommet der min søster lå, og lurte på hva de skulle gjøre nå.... vi kikket på hverandre og lurte på hva hun mente, det viste seg så at hun skulle ha oss ut av rommet fortest mulig. Ulevåll, har 6 fødestuer og to reserve, men de to reserverommene har ikke lystgass, så de kunne ikke sykehuset bruke!, sa sykepleieren. Søstra mi måtte ut! Hun var helt gul og var skikkelig svimmel, hun hadde problemer bare ved å reise seg opp fra senga, og hun skulle opp på barselhotellet en etasje over.
Vi fikk henne opp. Samboeren og babyen følte med på lasset. Jeg dro.

Dagen etter fikk jeg meg enda et sjokk. Bare for denne ene natta kostet det 1200 kr, dette var da for mamman og pappan til babyen. 600 kr for hver av foreldrene, det er ganske så sprøtt. Er dette noe å lage buisness av og da...Ikke fikk de noe som helst hjelp eller ideer, søstra mi fant et hefte med "hvordan magen kunne forsvinne raskere" i et skap, men det var det... Hadde hun ikke funnet det, hadde vel hun ikke fått greie på noe!

Hun dro hjem da Fiona var kun en dag gammel, på minuttet. Vi gikk, det ble en koselig tur gjennom parken. Da vi kom hjem, laget jeg middag til dem og så sovnet de, de var trøtte og slitne!


Jeg er sikkelig skuffet over Ulevåll sykehus, jeg som trudde det var så mye bedre i Oslo, flere muligheter og bedre rutiner..

tra la la...

fredag 11. april 2008

For en uke...Mandag visning på to hus i området. Den ene var aktuel helt til vi fant ut at vi ikke kunne bygge en ny etasje, for å få utsikt og en deilig varanda. Det kunne menlig bare være to synlige etasjer på huset og det var det allerede. Så vi må nok leite litt mere på husfronten...

Tirsdag var det seinvakt til åtte og jobbmøte etter vakta. Varte nok ca en halvtime, men da var jeg sliten og lei! Vi har nemlig fått nye eiere Umoe Catering AS. De skal ta over Deichmans i juni, så da blir det vel Cafe Opus dette og. Jeg trur det bare vil bli positivt jeg :)

Onsdag forsover jeg meg, da jeg våknet kl 09:55 fikk jeg nesten sjokk..det er på denne tiden jeg pleier å dra for å komme meg på jobb til 10:30. Denne dagen går ALT galt spesielt på jobben. Alt gikk i gulvet, maten ble svidd m.m. Uff det var ikke en dag å skryte av...


Torsdag var min hjertens dag, jeg fikk en gladmelding... :) La inn bryllupsliste på Floriss og det er så masse fint der! Og dro på jobb..


Så var det fredag og jeg skulle egentlig vært på utdrikningshelgetur til Rauland for en venninne. Jeg hadde pakket og gjort alt klart, og det er en time før avreise, men så får jeg greie på at min søster venter barn snart...:) Jeg gleder meg veldig til å bli tante! Det er jo førstemann så dette blir litt spesielt.. Så nå venter jeg... Blir nok en tur til hovedstaden imorra, kanskje (jeg håper) kommer nurket ut, eller må jeg ta en tur til noen venninner!

Så her sitter jeg, og spiser Sofies sjokoladeterapi fra Cafe bakeriet, de er ihvertfall kjempegode!!! :) selvom jeg kjeder meg litt...

fredag 4. april 2008

I helga som var hadde jeg besøk av en venninne, vi scrappet hele lørdag og søndag. Jeg fikk laget tre LOer (helt utrolig, jeg som er så sein) og halvparten av bordkorta til bryllupet. Utrolig!! Det var så koselig!!! :) Her er mine LOer!